Holo TV : Holografische 3D Televisie

CLARO Hologram TV

by MetroX on jan.22, 2011, under Nieuws

CLARO Hologram TV

De CLARO Hologram TV vertegenwoordigt de nieuwste innovatie in de tv-en display-technologie gecombineerd met een visueel esthetisch design van het TV-systeem van de toekomst – een transparante glazen TV en media systeem dat gebruik maakt van een holografische technologie.

De Holoscreen is een revolutionaire holografische film die een beeld gevoedt via een projector op een bepaalde hoek op een transparante scherm verschijnen. Alle andere licht wordt genegeerd. Het resultaat is een opvallend helder en scherp beeld kwaliteit – zelfs in helder verlichte omgevingen. Het scherm is een 1.5mx 1.0m rechthoek van 10mm glas met een 610mm x 814mm laag doorzichtig verbonden. Elk type projector kan gebruikt worden om het beeld te brengen. Het voltooien van de futuristische installatie kan met een paar optionele Ferguson Hill FH001 luidsprekers worden geplaatst aan weerszijden van het scherm.

lijkend op space-age schotelantennes staan de luidsprekers indrukwekkend 1.65m hoog en 0.92m breed en 0.72m diep. Het hele systeem verkoopt voor UK £ 25.000 waarvan de speakers UK 9.999 pond kosten. Ze worden gedreven door gemodificeerde Lowther DX3′s.

De projector maakt een enorm veertig inch beeld op het glazen scherm dat lijkt te hangen in de lucht. Als gevolg van de wetenschap van de hoeken die betrokken zijn lijkt het beeld helder en duidelijk, zelfs in een omgeving met veel ander licht. De projector kan verschillende gelijktijdige inputs hebben zoals TV, DVD en computer. In een standaard instillatie zit de projector op de vloer ongeveer 5 meter achter het scherm, dus terwijl het lijvige karakter van achter de projectieschermen letterlijk is verdwenen, is dit eigenlijk gevestigd in een grotere hoeveelheid ruimte.

De CLARO glas-tv en monitor zal alle ingangen voor weergave op het scherm accepteren. Van kabeldiensten tot vrij toegankelijke televisie, DVD, video, pc of laptop, zelfs games consoles – vrijwel alles wat je kunt aansluiten op een televisie of computerscherm.

Een unieke toegevoegd kenmerk van de Claro is dat haar transparante scherm kijkers kan laten kijken naar of via het scherm, die in combinatie met het glas er om heen, de indruk geeft dat het beeld schijnbaar zweeft in de lucht.

Het glas kan worden gegraveerd uit een keuze van Harrod’s logo’s of genomen uit een ontwerp gebaseerd op de keuze van de klant. Onderkasten kunnen worden gemaakt van hout, metaal, steen, stof, leder. CLARO biedt een installatie service, zodat alles wat gebruikers hoeven te doen is ‘switch-on’ en te genieten.

In een paar weken, om de Claro te lanceren, zal Harrods de TV aanbieden in een gelimiteerde oplage van 50 stuks. De Claro – limited edition – heeft een 40 “transparant scherm, gemonteerd op een glazen plint. Het Harrods-logo en editienummer kan worden gevonden discreet gegraveerd op het glas. Begeleidende stereo speakers en surround sound home theater-systemen kunnen worden toegevoegd uit een scala van audio-componenten, inclusief de bijbehorende ‘Clear’ luidsprekers om te voorzien in een volledig transparant zijnde volumineuze oplossing.


Leave a Reply

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Click to hear an audio file of the anti-spam word

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!